Takır’a ilçe protokolünden ziyaret

Takır’a ilçe protokolünden ziyaret

Tirebolu Kaymakamı Salih Yüce başkanlığındaki ilçe protokolü, 31 Mart’ta Tirebolu Belediye Başkanlığına seçilen Burhan Takır’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İlçe Kaymakamı ve protokol üyelerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Takır, yeni dönemin herkese hayırlı olmasını temenni ederek, “Yerel seçim sonuçlarının önce tüm ülkemize sonra da ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni dönemde Tirebolu’ya güzellikler katmak için sizlerin de destek ve katkılarıyla hizmet yapmayı arzu ediyoruz. Biz bu göreve hizmet yapmak için geldik. Hep beraber bu şehri geliştirip güzelleştirmeliyiz. Makamlar hep gelip geçicidir. Aslolan bu makamda güzel hizmetler yapmaktır” dedi.

Kaymakam Yüce ve ilçe protokolünün nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Belediye Başkanı Takır, bu ziyaretten dolayı başta İlçe Kaymakamı Yüce olmak üzere tüm konuklarına teşekkür etti.

TIĞLI VE AKSU’DAN DA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Necati Tığlı ile eski Belediye Başkanı Kerim Aksu da, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Tirebolu’ya gelen CHP Milletvekili Tığlı ve eski Belediye Başkanı Aksu, ilçenin yeni Belediye Başkanı Takır’ı makamında ziyaret ettiler. Bir dönem aradan sonra Tirebolu’da yeniden Belediye Başkanı seçilen CHP’li Takır’ı kutlayıp tebrik eden Tığlı ve Aksu, kendisine yeni dönemde başarılar dilediler.