Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'den Çarpıcı Açıklamalar

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'den Çarpıcı Açıklamalar

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'den Çarpıcı Açıklamalar

Giresunspor'un teknik direktörü Serhat Güller, takımın yaşadığı zorlukları ve geleceğe dair endişelerini dile getirdi. Güller, Gençlerbirliği'ne deplasmanda 1-0 yenildikleri maç sonrasında yapılan açıklamada, "Oyuncuları bir arada tutmak, motive etmek çok zor. Ne kadar iyi oynarlarsa başka takımlara gitme şanslarının o kadar fazla olması dışında oyuncularımızı motive edebileceğimiz bir şey yok. Paramız yok, sıkıntılarımız çok, kadromuz yok" şeklinde konuştu.

Güller, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün 1-0 mağlup olduk ama karşılaşma bizler adına oyun anlayışı ve mücadele olarak, teknik taktik anlamda başarılıydı. Yan toptan yediğimiz bir golle mağlup olduk. Pes eden olmadık mücadele eden takım olduk" ifadelerini kullandı.

Kulübünün zor şartlar altında olduğunu vurgulayan Güller, "Oyuncuları bir arada tutmak, motive etmek çok zor. Ne kadar iyi oynarlarsa başka takımlara gitme şanslarının o kadar fazla olması dışında oyuncularımızı motive edebileceğimiz bir şey yok. Paramız yok, sıkıntılarımız çok, kadromuz yok" diyerek zorlu süreci anlattı.

Gelecek konusunda endişelerini de dile getiren Güller, "Giresunspor'un maddi şartları çok zor ve ağır. Öncelikleri ödemeleri yapabilecek bir yönetimin oluşması lazım. Eğer kongreden sonra kulübün maddi koşullarını düzeltecek bir yönetim gelmezse Giresunspor'un geleceği oldukça karanlık görünüyor. Eldeki oyuncularla Bursaspor gerçeği yaşanabilir. Kaliteli bir kadro ikinci ligde şart. Kısa sürede böyle bir yükümlülüğün altına girebilecek, Giresun'a kendini adamış bir yönetim oluşacaktır diye düşünüyorum. Transfer yasağı kaldırılmadan, borçlar kapatılmadan burada olmamızın bir anlamı yok" ifadelerini kullandı.