Ömer Hıdır Hızlı Başladı: Tirebolu'ya Hizmet Sözü

Ömer Hıdır Hızlı Başladı: Tirebolu'ya Hizmet Sözü

Ömer Hıdır Hızlı Başladı: Tirebolu'ya Hizmet Sözü

 

AK Parti'nin Tirebolu belediye başkan adayı olarak gösterilen Ömer Hıdır, çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. Hıdır, hem parti içindeki aday adaylarıyla hem de STK temsilcileri, iş insanları ve saha çalışmalarıyla yoğun bir tempoda buluşmalara devam ediyor. İlk saha çalışmasına Körliman Mahallesi'nde başlayan Hıdır, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek ilçe halkıyla bir araya geldi.

Hıdır'ın bu çalışmasına, milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, ilçe başkanı Tayyip Çamur, eski belediye başkanı Abdullah Karapıcak,eski ilçe başkanı Enver Yiğit, belediye meclis üyeleri Halil Kadıoğlu ve Erim Yaman, il genel meclis üyeleri Mehmet Şener ve Murat Arslan ile birçok parti yöneticisi, kurucu yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları temsilcisi ve ekip arkadaşı katıldı.

Hıdır, yaptığı açıklamada, "Hep birlikte bu güzel ilçemizi çok daha hak ettiği güzel yerlere getireceğiz" ifadelerini kullanarak önümüzdeki günlerde oluşturacakları ekiple gece gündüz demeden çalışacaklarını ve vatandaşlara hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Körliman Mahallesi'nde gördüğü büyük ilgiden dolayı halka teşekkür eden Hıdır, çalışmalarında gösterdikleri destek için şükranlarını sundu.