Göztepe Mesaisi Başladı

Göztepe Mesaisi Başladı

Göztepe Mesaisi Başladı

Giresunspor, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında cumartesi günü saat 16.00'da evinde İzmir temsilcisi Göztepe'yi konuk edecek. Bitexen Giresunspor, bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi.

Yeşil-beyazlı ekip, dün saat 17.00'de toplanarak tesislerde antrenmanlarına başladı. Teknik direktör Serhat Güller yönetiminde gerçekleşen antrenmanla, Giresunspor, evinde oynayacağı önemli mücadeleye konsantre oldu.

Maç, 20 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. Giresunspor, Çotanak Stadı'nda oynanacak bu maç öncesinde, ligde 2. Lig'e düşmesi kesinleşen bir performans sergilemesine rağmen, kalan maçlarını prestij havasında geçirmeye çalışıyor.

Ancak, taraftarların takıma olan desteği azalmış durumda. Giresunspor'un aldığı kötü sonuçlar nedeniyle taraftarlar, maçlara gitmeme eğiliminde. Bu durum, tribünlerin boş kalmasına ve takımın zor zamanlarında taraftar desteğinden yoksun kalmasına neden oluyor. Bazı Giresunspor taraftarları, takımın kötü performansı ve yönetim politikalarına protesto olarak maçlara katılmıyor.