Gücümüz Yetmedi

Gücümüz Yetmedi

Gücümüz Yetmedi

Giresunspor, Gençlerbirliği'ne Deplasmanda Mağlup Oldu

Giresunspor, 1. Lig'in 33. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne karşı mücadele etti ve sahadan mağlup ayrıldı. Ankara Eryaman Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. Ancak ikinci yarıda ev sahibi ekip oyundaki kontrolü eline aldı ve 76. dakikada Yatabare'nin golüyle 1-0 öne geçti. Maçın ilerleyen bölümlerinde her iki takımın da çabası skoru değiştirmeye yetmedi ve Gençlerbirliği sahadan 1-0 galip ayrılarak play-off şansını son haftaya bıraktı.

Giresunspor ise mağlubiyet serisine bir yenisini eklerken, ligdeki son maçını sahasında Ümraniyespor ile oynayacak. Maçın detayları ise şu şekilde:

Hakemler: Ali Yılmaz, Barış Çiçeksoyu, Harun Reşit Güngör

Gençlerbirliği: Ertuğrul Çetin, Nzaba (Dk. 87 Elias Durmaz), Alperen Babacan, Yasin Güreler, Özgür Çek, Oğuzhan Berber, Amilton (Dk. 90+1 Jimmy Durmaz), Ensar Kemaloğlu, Rahman Buğra Çağıran (Dk. 76 Akabueze), Melih Bostan (Dk. 88 Özgür Aksaka), Yatabare

Giresunspor: Göktan Cörüt, Ertuğrul Şenlikoğlu, Mehmet Keskin, Anıl Yiğit Çınar (Dk. 90+1 Muhammet Turhan), Kadir Seven, Faruk Can Genç (Dk. 90+1 Fatih Yılmaz), Talha Ülvan, Enishan Ceylan (Dk. 84 Mert Han Kurt), Furkan Kütük, Şahin Dik (Dk. 84 Arda Kabaca), Alperen Köşker (Dk. 73 Emre Nizam)

Gol: Dk. 69 Yatabare (Gençlerbirliği)

Sarı Kartlar: Faruk Can Genç, Mert Han Kurt (Giresunspor), Özgür Çek (Gençlerbirliği)