Deplasmanda alınan puan puandır

Deplasmanda alınan puan puandır

"Deplasmanda alınan puan puandır"

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Antalyaspor maçında sahaya kazanmak için çıktıklarını ancak berabere kaldıklarını belirterek, "Deplasmanda alınan puan, puandır, kazanmak için elimize fırsatlar geçti ama değerlendiremedik" dedi.

Keleş, “Kazanmıyorsak da kaybetmemek önemliydi. Maçın genelinde iyi oynadık bu sahaya rağmen. Zemin gerçekten çok kötüydü. Bunca takım buraya kamp yapmaya geliyor, sahalar güzel ama stadın zeminini kötü olması düşündürücü. Bozuk zemine rağmen takımın iyi oynadığını düşünüyorum” diyerek, şöyle konuştu:

“İki kere geri düşmemize rağmen beraberlikle ayrılıyoruz. Önemli olan deplasmanda puanla dönmekti. İlk yarı hedefimiz 20 puanın üzerine çıkabilmekti. Ligin ikinci yarısı çok daha zorlu geçecek. Hedeflerimiz doğrultusunda inşallah ligi tamamlarız. Antalyaspor'a başarılar diliyorum. Bizim için bu hafta Adana Demirspor ile oynayacağımız deplasman var. Ona hazırlanacağız. Kazanmak için elimize fırsat geçti ancak değerlendiremedik. Kaybettiğimiz 2 puan diye söyleyebilirim.”