Çakırmelikoğlu, başarılı ihracatçıları kutladı

Çakırmelikoğlu, başarılı ihracatçıları kutladı

Çakırmelikoğlu, başarılı ihracatçıları kutladı

 

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, 2022 yılı fındık ihracatçıları listesine giren ve başarılı bir sezon geçiren ihracatçıları kutladı.

 

Çakırmelikoğlu, yaptığı açıklamada, fındık ihracatçıları listesine giren Giresun Ticaret ve Sanayi Odası üyesi işletmeleri tebrik ederek, “Ülkemizin en önemli tarım ürünü ihracat kalemleri arasında yer alan fındıkta Giresun firmalarının her geçen yıl başarı grafiğini yukarı yönlü revize etmesi, bizleri son derece mutlu etmektedir” dedi.

 

Fındık ihracatında Giresun’un gururu olan firmaları kutlayan Çakırmelikoğlu, “Bu kapsamda Yavuzkan Hazel Gıda, Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından açıklanan 2022 yılı fındık ihracatı listesinde üçüncü, Yavuz Gıda dördüncü sırada yer almıştır. Ayrıca Noor Fındık onuncu, güzel ilçemiz Tirebolu’da ticaretini sürdüren Gaffaro Fındık ise on dördüncü sırada yer almıştır. Fındık ihracatında Giresun’umuzun gururu olan firmalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye belirtti.