Algı operasyonlarına dikkat çekildi

Algı operasyonlarına dikkat çekildi

Tirebolu Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında günümüzde yaşanan algı operasyonlarına karşı toplumda bilinç uyandırmak ve bunun çözümü yolunda halkı bilgi sahibi yapmak amacıyla önemli bir konferansa imza attı. Belediye Başkanlığınca düzenlenen konferansa, Araştırmacı-Yazar Abdurrahman Uzun konuşmacı olarak katıldı.

Tirebolu İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen ve yoğun ilgi gören konferansta, “Dijital Dünya ve Algı Yönetimi” konusunda medyada yaşanan algı operasyonlarını detaylarıyla ele alan Uzun, söz konusu operasyonlarla halkın uyutulduğunu savunup, çözümün değerlerimize sahip çıkmakla sağlanacağına vurgu yaptı.

Araştırmacı-Yazar Uzun, konuşmasında Tirebolu’daki vatandaşları uyararak, “Ümmetin kilit taşını koruma altına alırsak, bizi bu operasyonlarla yıkamazlar. Kilit taşımız değerlerimizdir. Yıllarca bize bu değerlerimizi unutturmaya çalıştılar. Eğer dikkatli ve uyanık olmazsak, medya; bizim mazlumlardan nefret etmemizi ve zalimleri sevmemizi sağlar. Buna da fırsat vermemek için her zaman uyanık olmalıyız ve kendi öz değerlerimize sahip çıkmalıyız” dedi.

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak ile Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Hasan Durmuşkaya ve çok sayıda vatandaşın katıldığı konferans sonunda konuşmacı Uzun’a teşekkür eden Karabıçak, kendisine plaket verdi.