Polislerin korosu ayakta alkışlandı

Polislerin korosu ayakta alkışlandı

Polislerin korosu ayakta alkışlandı

 

 

Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Polis Korosu tarafından konser verildi.

 

Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü kapsamında Giresun İl Emniyet Müdürlüğünün farklı birimlerinde görevli personellerden oluşan koro, Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde sahne aldı.

 

Giresun Valisi Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü de, koroda sahne alan emniyet mensupları başta olmak üzere tüm Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak koroda yer alan personellere çiçek hediye etti.

 

Konser öncesi bir konuşma yapan Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı da emniyet teşkilatı olarak ülkemizde yaşanan depremler nedeniyle Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü buruk bir şekilde kutladıklarını ifade ederek Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşların huzuru, güvenliği ve kamu düzeninin korunmasının yanında sosyal ve kültürel alanlarda çok sayıda etkinlik gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

 

Konserde ilk olarak Polis Korosu tarafından depremden etkilenen 11 ile ait yöresel türküler seslendirildi.

 

Konsere Ceren Ece Öksüz konuk sanatçı olarak katılırken, şehitler ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına çeşitli türküler seslendirdi.

 

Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Polis Korosu konserine; Sema Ünlü, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım’ın eşi Sıdıka Yıldırım, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel, Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu’nun eşi Nurten Sinanoğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Özgür Özer ve eşi Elif Özer ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve emniyet mensupları katıldı.