Belediye çalışanlarının maaş sorunu çözüldü

Belediye çalışanlarının maaş sorunu çözüldü

Belediye çalışanlarının maaş sorunu çözüldü

 

Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Giresun İl Başkanı Coşkun Musaoğlu, Tirebolu Belediyesi’nde çalışan personellerin maaşlarından bundan sonra bir aksama yaşanmayacağını bildirdi.

 

Musaoğlu, bir yıldır yaşanan maaş sorununun çözüme kavuşturulduğunu açıkladı. Musaoğlu, “1 yıldan bu yana Tirebolu Belediyesinde maaş alamayan belediye personellerimizin alacakları konusunda yapılan görüşmeler nihayet çözüme kavuştu. CHP’li Tirebolu belediyesinde çalışan personellerimiz bundan sonraki süreçte maaşlarını aksamadan alabilecekler. Biz siyaset yapmadan ve sadece Belediye Sendikası olarak üyelerimizin yanında değil, tüm Tirebolu esnafımızın da yanındayız. Maaşların ödenmesi ile hem memurlarımız hem de esnaflarımız rahat bir nefes alabilecekler” dedi.

 

Bem-Bir-Sen İl Başkanı Musaoğlu, Tirebolu Belediyesi’ndeki maaş sorunun çözüme kavuşturulmasında emeği bulunan başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum olmak üzere, Giresun milletvekillerine, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’e, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’ya, AK Parti Tirebolu İlçe Başkanı Yaşar Dikmen’e, Tirebolu Belediyesi AK Parti Meclis Üyelerine ve sendika olarak verilen mücadele sırasında yanlarında duran Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu’ya teşekkür etti.