Tirebolu'da dere ıslah çalışmaları sürüyor

Tirebolu'da dere ıslah çalışmaları sürüyor

Tirebolu'da dere ıslah çalışmaları sürüyor

 

Tirebolu Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve DSİ yetkilileri Çömlekçi ve Yoğurt dereleri üzerinde sürdürülen ıslah çalışmalarında incelemelerde bulunuldu.

 

Tirebolu’da, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Çömlekçi ve Yoğurt dereleri üzerinde yapılan ıslah çalışmaları devam ediyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Tirebolu’ya gelen DSİ Şube Müdürü Hamdi Kotan ile DSİ Şube Kontrol Direktörü Osmancan Nuri Karslıoğlu, İlçe Kaymakamı Kotan’ı makamında ziyaret etti.

 

Ardından Çömlekçi ve Yoğurt deresi üzerinde sürdürülen ıslah çalışmalarını yerinde inceleyen DSİ yetkilileri, Kaymakam Kotan’dan bilgiler alarak, bölgede devam eden dere taşkın

kontrol projelerinin titizlikle takip edildiğini ve söz konusu projelerin belirlenen süreç içinde tamamlanması yolunda ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade ettiler.

 

Kaymakam Kotan, DSİ yetkililerinin Tirebolu’ya yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede devam etmekte olan dere ıslah çalışmalarını birlikte yerinde incelediklerini ve çalışmaların düzenli bir şekilde sürdüğünü söyledi.