Polisten 174’üncü yıl kutlamaları

Polisten 174’üncü yıl kutlamaları

Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıldönümü, her yerde olduğu gibi, Tirebolu’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçedeki şehit asker cenazesi nedeniyle kısa kesilen kutlamalar Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Teşkilatın 174’üncü kuruluş yıldönümüyle ilgili olarak Tirebolu’da şehit aileleri ziyaret edilip, şehit polisler anısına mevlit okutuldu. Hafta dolayısıyla Tirebolu’da İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce kurum ziyaretleri yapıldı.

Tirebolu 15 Temmuz Şehitler Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni de düzenlendi. Tüm ilçe protokolünün katıldığı törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amir Vekili Komiser Yardımcısı Halit Çolakoğlu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Tirebolu’da 10 Nisan Polis Günü kutlamalarının ikinci bölümü İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşti. Bu arada, ilçedeki şehit cenazesi nedeniyle diğer etkinlikler iptal edildi.