Takır’dan, İYİ Parti’ye teşekkür ziyareti

Takır’dan, İYİ Parti’ye teşekkür ziyareti

Bir dönem aradan sonra yeniden Tirebolu Belediye Başkanlığına seçilen Burhan Takır ve ekibinden İYİ Parti Tirebolu İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyareti yapıldı.

Beraberinde CHP İlçe Başkanı Mustafa Karadeniz ile CHP İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci ve CHP’li Belediye Meclis üyeleriyle partinin yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir ekiple Tirebolu İYİ Parti Teşkilatı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Takır, İYİ Parti İlçe Başkanı Erdinç Bektaş ve yönetim kurulu üyelerine, seçimlerde kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Takır, “Yönetimde görev alan tüm arkadaşlarımızla birlikte Tirebolu’ya değer katacağız. Mahalli İdareler Seçimlerinde Millet İttifakı olarak gösterdiğiniz ortak çaba ve desteklerden dolayı hepinize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Seçim öncesinde Mart’ın sonu bahar demiştik. Sizlerle birlikte Tirebolu’ya baharı getirdik. Yeni dönem hepimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kontenjan adayı Kazım Tarakçı’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Belediye Başkanı Takır’dan sonra söz alan İYİ Parti Tirebolu İlçe Başkanı Bektaş, “Çok zorlu ve heyecanlı bir seçim kampanyasını sağduyulu, sakin ve güler yüzlü bir şekilde alnımızın akıyla geçirdik. Tirebolu’da Millet İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanan seçimde, birlikte çalışmanın semeresini aldık. Artık seçim geride kaldı, şimdi hizmet zamanı” diyerek, önümüzdeki 5 yıllık süreçte el ele vererek Tirebolu’yu en güzel şekilde yöneteceklerini sözlerine ekledi.