Kutlu,üç takviye istiyor

Kutlu,üç takviye istiyor

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Yapabilirsek alternatif ve doğrudan katkı sağlayacak oyuncular alacağız. Eğer bu transferleri yaparsak ben ligin ikinci yarısına daha iyi bir giriş yapıp en kötü play –off içerisinde ligi tamamlayacağımızı düşünüyorum” dedi.

Kutlu, Futbol Arena’ya Antalya kampını değerlendirip transfer çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Ligin ilk yarısını istedikleri yerde bitiremediklerini dile getiren Kutlu, “Göreve geldiğimizde takım küme düşme potasındaydı. Giresunspor 4 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik almıştı. Bizimle beraber iyi bir ivme yakalanmasına rağmen ligin ilk yarısını yine de istediğimiz yerde bitiremedik. Sezon başında bu kadro kurulurken en kötü ilk 6 hedeflenmişti. Sezon sonunda da Süper Ligi hedefleyen bir takım kurulmuş. Dördüncü haftadan sonrasına baktığımız zaman aslında iyi bir ivme yakaladık. Genele bakıldığı zaman istediğimiz yerde tamamlayamadık” ifadesinde bulundu.

Kutlu, takıma en fazla 3 tane takviye yapmayı planladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Aramıza çok fazla değil 2-3 tane takviye yapacağız. Yapabilirsek alternatif ve doğrudan katkı sağlayacak oyuncular alacağız. Eğer bu transferleri yaparsak ben ligin ikinci yarısına daha iyi bir giriş yapıp en kötü play –off içerisinde ligi tamamlayacağımızı düşünüyorum. Ben hep play - off diyorum ama bu ligde takımların iniş ve çıkışları çok fazla oluyor. Ligin ilk yarısında açık ara fark yapıp ikinci yarısında düşüş yakalayan takım var. Biz ilk ikiyi de kovalayabiliriz ama ilk hedefimiz ilk 6 içerisinde yer almak. Ben oyuncularımın kalitesine güveniyorum. Oyuncularımızın geçmişine baktığınız zaman şampiyonluk yaşamış play-off oynamış oyuncularımız var. Bu da bizim için play off’ta avantaj olacaktır.”