Giresunspor, Göztepe Maçında Korner Kullanamadan Yenildi

Giresunspor, Göztepe Maçında Korner Kullanamadan Yenildi

**Giresunspor, Göztepe Maçında Korner Kullanamadan Yenildi!**

Giresunspor, Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşılaştı. Ancak, geçmiş maçlardaki mücadeleci ve inatçı futbolundan uzak, zayıf bir performans sergileyen Giresunspor, maç boyunca rakip kalede tek bir korner kullanma şansı bulamadı.

Ligdeki başarılı performansını son maçlarda sürdüremeyen Giresunspor, Göztepe karşısında sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, takımının maç boyunca korner kullanamamasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Birinci, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Son maçlarda ne mücadele ne de özgüven anlamında istediğimiz seviyede değiliz. Göztepe karşısında ise maalesef maç boyunca tek bir korner dahi kullanamadık. Bu, takım olarak yaşadığımız sıkıntıların bir göstergesi. Futbolcularımızın eski performanslarına dönerek, eksikliklerimizi gidermemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Göztepe'nin karşısında alınan mağlubiyetin ardından takımın performansını değerlendiren Mehmet Birinci, önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergilemek adına çalışmaların devam edeceğini belirtti.