Kaleci Ferhat ve Erce Kardeşler’e teklif Trabzonspor’dan 4 oyuncu için girişim

Kaleci Ferhat ve Erce Kardeşler’e teklif  Trabzonspor’dan 4 oyuncu için girişim

Kaleci Ferhat ve Erce Kardeşler’e teklif

Trabzonspor’dan 4 oyuncu için girişim

 

Giresunspor’un son olarak Adana Demirspor’un başarısı için er döken kaleci Ferhat Kaplan ve Trabzonspor’un kalecisi Erce Kardeşler ile ilgilendiği öne sürüldü.

 

33 yaşındaki kaleci Ferhat, geçen sezon başında da Çotanaklar’ın gündemine gelmiş ancak Galatasaray’ı başkanlığına seçilen işadamı Giresunlu Burak Elmas, Okan’ın transferine izin verince Ferhat Adana Demirspor’un yolunu tutmuştu.

 

Okan’ı yeniden kiralaması düşük ihtimal olan, Onurcan ile ise büyük oranda ayrılık yaşayacak olan Çotanaklar’ın sezon bitmeden Adana Demirspor macerasını sonlandırmak zorunda kalan Ferhat’ı renklerine katmak istediği iddia edildi.

 

TRABZON’DAN ERCE’YE DE TEKLİF YAPILDI

 

Öte yandan Giresunspor yönetiminin, Erce Kardeşler transferi için de Trabzonspor’a teklif yaptığı öğrenildi. Yeşil beyazlıların Erce’yi bonservisiyle birlikte kadroya katmak istediği gelen bilgiler arasında.

 

8 OYUNCU İÇİN GÖRÜŞME YAPILACAK

 

Bu arada Giresunspor’un Trabzonspor’dan Erce ile birlikte toplam 4 oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.  8 Haziran’da gerçekleşecek kongre sonrası bu transferler için daha ciddi adımlar atılacak.

 

Giresunspor'un, iddiaya göre Trabzonspor'dan talip olduğu futbolcular şunlar:

 

Erce Kardeşler, Arda Akbulut, Hüseyin Türkmen, Flavio, Muhammet Akpınar, Yunus Mallı,

Batuhan Kör, Abdülkadir Parmak.