CHP Giresun İl Başkanı Şenyürek mazbatasını aldı!

CHP Giresun İl Başkanı Şenyürek mazbatasını aldı!

CHP Giresun İl Başkanı Şenyürek mazbatasını aldı!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Giresun İl Kongresi'nde il başkanlığına seçilen Dr. Gökhan Şenyürek mazbatasını alarak görevine başladı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Vahit Sütlaş Sahnesi’nde gerçekleştirilen  CHP 38. Olağan Giresun İl Kongresi'nde il başkanlığına seçilen Şenyürek, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Giresun İl Seçim Kurulu’na gelerek mazbatası aldı.

Mazbata alımı sonrası açıklamalarda bulunan CHP Giresun İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, "Köy ve mahalle delegelerimizin belirlenmesiyle başlayan süreç önce ilçe kongrelerimiz ardından da Cumartesi günü yapılan il kongremizin gerçekleştirilmesiyle birlik, beraberlik ve sükûnet içerisinde tamamlandı. İl kongremiz neticesinde tek aday olarak girdiğim seçimde başkanlığa seçildim. Tek aday olarak kongreye girmek aday için kolay bir kongre süreci gibi görünse de aslında tek aday olarak tüm örgütün sorumluluğunu üzerimizde taşıyoruz. Yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımızla beraber bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Şimdi önümüzde partimiz için bir önemli bir kurultay süreci ve ardından yerel seçimler var. Biz yönetim kurulu ve örgütümüzle beraber yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanarak, mevcut belediyelerimizi koruyup daha önce kaybettiklerimizi ise geri alacağız” dedi.