Şengül: "Giresunlular Süper Ligi istiyor"

Şengül: "Giresunlular Süper Ligi istiyor"

Şengül: "Giresunlular Süper Ligi istiyor"

Giresunspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, “Giresun halkı Süper Ligi istiyor. Bu kadro da bunu başaracak bir kadro ligin sonunda da bunu başaracağımıza inanıyorum. Ciddi rakiplerle oynadık. Son 5 hafta hedefi olan takımlarla oynadık ve hepsini kazandık” dedi.

Deplasmanda 1-0 kazandıkları Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Ümit Şengül, liglerin bitmesine bir hafta kala arzu ettikleri puana son maçtan önce ulaştıklarını ifade ederek, Tuzla maçını da kazandıkları takdirde hedefledikleri bir puanın üzerinde ligin ilk yarısını bitireceklerini söyledi.

Şengül, “İkinci yarıda da inşallah iyi bir hazırlık dönemi geçirip ligde başarıyı hedefleyen ve çıkmayı ciddi bir şekilde isteyen bir takım bulacak rakipler karşısında” diyerek, şöyle konuştu:

“Giresun halkı Süper Ligi istiyor. Bu kadro da bunu başaracak bir kadro ligin sonunda da bunu başaracağımıza inanıyorum. Ciddi rakiplerle oynadık. Son 5 hafta hedefi olan takımlarla oynadık ve hepsini kazandık. Bu bizim için önemli bir avantaj oldu. İnşallah ikinci yarıda da haftaya Tuzla maçını da aşarak kaldığımız yerden devam edeceğiz.”