Flavio Arap kulübüne gitti Taraftarlara teşekkür etti

Flavio Arap kulübüne gitti  Taraftarlara teşekkür etti

 

Flavio Arap kulübüne gitti

Taraftarlara teşekkür etti

 

Trabzonspor Kulübü, Flavio Mederios Da Silva'yı AltaawounFC'ye kiraladı. Bu anlaşmanın ardından bir açıklama yapan Flavio, taraftarlara ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, Flavio Mederios Da Silva'nın, AltaawounFC'ye 2022-2023 futbol sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi.

 

Açıklamada, "Anlaşmaya göre Altaawoun Saudi FC, kulübümüze kiralama bedeli olarak 200 bin dolar ödeme yapacaktır. Altaawoun Saudi FC, satın alma opsiyonunu kullanması halinde kulübümüze 2 milyon dolar sözleşme fesih bedeli ödeyecektir" ifadelerine yer verildi.

 

TAKIM ARKADAŞLARI VE TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bu arada Giresunspor’un yeniden kiralamak için çok uğraş verdiği ancak başaramadığı Flavio veda mesajı yayımladı.

 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takım arkadaşları ve taraftarlara teşekkür eden Flavio, şu ifadelere yer verdi:

 

“Bugün bir sezon boyunca evim olan bir takıma veda ediyorum. Giresunspor’a geldiğimde zor ama eğer çalışırsak mutlaka yakalayabileceğimiz bir hedefimiz vardı ve bunu başardık. Uzun yıllar sonra Giresunspor’u Türk Futbolu’nun en üst liginde kalmasını sağladık. Takımdan ayrılırken, taraftara bu mutluluğu armağan etmiş olmanın kalbimdeki huzuru ile veda ediyorum. Tüm takım arkadaşlarım ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte bu mutlu yılı geçirmemde herkesin büyük katkıları oldu.”