Muhammed ile ilgili Jesus’un kararı bekleniyor

Muhammed ile ilgili Jesus’un kararı bekleniyor

Muhammed ile ilgili Jesus’un kararı bekleniyor

 

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Fenerbahçeli Muhammed Gümüşkaya'nın durumuyla ilgili henüz bir gelişmenin olmadığını ifade etti.

 

Karaahmet, “Muhammed konusunda Fenerbahçe tarafının ne karar vereceği belli değil. Bu oyuncularla ilgili önümüzdeki hafta takımlarının kararlarını bekliyoruz. Yurt dışında da öyle. Son zamanlar geldikçe daha netleşiyor. Bu nedenle bizim için fırsat olacak transferleri, daha kaliteli daha uygun fiyatla yapabiliyoruz” dedi.

 

“HAFTA İÇİNDE TRANSFERLERİ SONLANDIRACAĞIZ”

 

Transferde çok acele etmediklerini dile getiren ancak hafta içinde görüşme sağladıkları oyuncularla ilgili transferleri gerçekleştireceklerini aktaran Karaahmet, şunları kaydetti:

 

“Bu sene geçen seneden daha genç bir takım yapmaya çalışıyoruz. Giresunspor'un hedefleri hem finansal olarak hem de sahada futbol olarak örnek olabilecek bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bu sene transferde çok acele etmiyoruz. Görüştüğümüz futbolcular var. Özellikle belli yaşında altındaki futbolculara yöneliyoruz. Çünkü Giresunspor'un geleceği ile ilgili planlar yapıyoruz bu sene. Bu anlamda transferlerimiz bu hafta ya da önümüzdeki hafta içerisinde daha hızlı bir şekilde sonlandıracağız.”