TARAFTARLAR TRANSFERLERİ BEKLİYOR Kamp cuma başlıyor

TARAFTARLAR TRANSFERLERİ BEKLİYOR Kamp cuma başlıyor

TARAFTARLAR TRANSFERLERİ BEKLİYOR

Kamp cuma başlıyor

 

Süper Ligin yeni ekibi Giresunspor’da yeni sezon hazırlıkları 1 Temmuz’da başlayacak. Kampa 3 gün kalmasına rağmen transfer sessizliği ise sürüyor. Transfer iddiaları haricinde henüz resmi bir açıklama da yapılmadı.

 

Bu sezon Süper Lig’de boy gösterecek olan Giresunspor, yeni sezon hazırlıkları için ilk kampına 1 Temmuz Perşembe günü başlayacak. Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezindeki kamp 15 gün sürecek ve yeşil beyazlılar mini bir tatilin ardından ikinci kamp için toplanacak.

 

Ancak kamp gününe 3 gün kalmasına rağmen henüz transferler konusunda kamuoyuna bir açıklama yapılmazken iç ve transferdeki son durum da her kesim tarafından merakla bekleniyor.

 

Transfer çalışmaları için İstanbul’da teknik direktör Hakan Keleş, sportif direktör Fatih Kavlak ile birlikte transfer çalışmalarını yürüten Giresunspor başkanı Hakan Karaahmet, transferlerle ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.

 

Bu arada transferler konusunda ince eleyip sık dokuduklarını ve hata yapmak istemediklerini açıklayan Karahmet, taraftarların sabırlı olmasını ve iyi bir takım oluşturmak için çalıştıklarını dile getirmişti.

 

Yeşil beyazlı taraftarlar ile spor kamuoyu da 1 Temmuz’da Erzurum’da toplanacak olan Giresunspor’un transferlerini ve kadrosunda kimlerin olduğunu da beklemeye devam ediyor.