Giresun'a Saadet Gelecek!

Giresun'a Saadet Gelecek!

Giresun'a Saadet Gelecek!

Giresun'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Saadet Partisi'nin Giresun Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Abdulkadir Bektaş, Gelecek Partisi'nden tam destek aldı.

Yapılan ittifakla birlikte Gelecek Partisi, Giresun Belediye Başkan adayı göstermemiş ve Saadet Partisi'nin adayı Bektaş'ın belediye meclisi üyesi aday listesine isimler vermiştir.

Saadet Partisi Belediye Başkanı Abdulkadir Bektaş ve il yönetimi, ittifaklarını kamuoyuyla paylaşmak amacıyla Gelecek Partisi il teşkilatına ziyarette bulundu.

Bektaş, yaptığı açıklamada, "Giresun İttifakı, hakların ittifakı olarak, bu seçim bizler için kritik bir öneme sahiptir. Sahada belirgin bir siyasi boşluk var ve bizler bu seçimde güç birliği yaparak ortak bir vizyonla hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

Seçim sürecinde müzik ve afişlerle değil, stratejik bir ilerlemeyle hareket edeceklerini belirten Bektaş, "Gönül alacağız, çalınmadık kapı bırakmayacağız ve vatandaşlarımıza alışılanın dışında bir seçim çalışması yaparak onları rahatsız etmeyeceğiz. Giresun'da seçim süreci, bu ittifakın dinamizmiyle şekillenecek" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Haydar Öney ise, SP Adayı Bektaş'a tam desteklerini sunduklarını belirterek, "Giresun için güzel adımlar atmak adına Saadet Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Bektaş’ın kararlı bir şekilde yanındayız" şeklinde konuştu.

 

Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Zülal ise ittifakın güçlü bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayarak, "Saadet Partisi ile güç birliği yaparak, Giresun için büyük bir çaba sarfedeceğiz. Güzel adımlar atmak, il başkanımızın dediği gibi Abdulkadir başkanın yanında durmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.