Keleş: Galibiyet iyi bir moral oldu

Keleş: Galibiyet iyi bir moral oldu

Keleş: Galibiyet iyi bir moral oldu

 

GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, "Gole kadar iyiydik, golden sonra biraz koruma içgüdüsü, galip gelme psikolojisi biraz geri çekilmemize sebep oldu ama sonuç olarak hak ettiğimiz bir üç puanı aldığımızı düşünüyorum" dedi.

 

Hakan Keleş, maçın ardından yaptığı açıklamada, gol atana kadar oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu ifade ederek, "Pozisyonlarımız da vardı, golden sonra biraz baskı yememize rağmen skoru koruyabildik, kazandığımız için mutluyuz, oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bizim için bu galibiyet iyi bir moral oldu" diye konuştu.

 

Keleş, son 7 haftada 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldıklarını, sadece Antalyaspor'a mağlup olduklarını hatırlatarak, "Antalyaspor mağlubiyeti bize epey zarar verdi ama yavaş yavaş telafi edeceğiz. Önümüzde bir Beşiktaş maçı var, ona hazırlanacağız. Dediğim gibi oyun olarak gole kadar iyiydik, golden sonra biraz koruma içgüdüsü, galip gelme psikolojisi biraz geri çekilmemize sebep oldu ama sonuç olarak hak ettiğimiz bir üç puanı aldığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.