Kalpar: Karabük en zor maçımız olacak

Kalpar: Karabük en zor maçımız olacak

Kalpar: Karabük en zor maçımız olacak

Giresunspor, Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kardemir Karabükspor müsabakasının hazırlıklarına başlarken teknik direktör Hüseyin Kalpar, bu karşılaşmanın sezonun en zor maçı olacağını belirtti.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Hüseyin Kalpar, “İstanbulspor maçının ikinci yarısında kötü oynamıştık. Balıkesirspor maçında ise daha istekli, daha arzulu, daha mücadele eden bir ekip hüviyetindeydik” diyerek geçen maçlarla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Gençlerbirliği açında ise çok daha iyiydik. Gençlerbirliği karşısında mağlubiyeti hak etmedik. Maçtan sonra soyunma odasına indiğimde oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutladım. Pozisyon vermedik. Namağlup, lider ve güçlü bir takıma karşı oynadık. Ne olursa olsun mağlubiyeti hak etmedik. Futbolda bunlar var. Bir küçücük hata yaparsın golle sonuçlanır. Bizim şuandaki en büyük dezavantajımız gol atmakta sıkıntı yaşamamız. Elimizde bulunan oyunculardan da mümkün olduğu kadar faydalanmaya çalışıyoruz.”

“KAZANMANIN GEREĞİNİ SAHAYA YANSITMAZSAN KAZANAMAZSIN”

Cumartesi günü sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor müsabakasının önemine dikkat çeken Kalpar “Kardemir Karabükspor ile oynayacağımız karşılaşma bana göre en zor maçlardan biri. En kolay düşünülen maç benim için hep zor olmuştur. Kamuoyu ve futbolcu ‘Biz nasıl olsa bu maçı kazanırız’ düşüncesinde olduğu müddetçe o maçlar hep zor geçmiştir. Kazanmanın gereğini sahaya yansıtmazsan kazanamazsın. Koşu yapacaksın, mücadele edeceksin yani kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacaksın. Bunu yapmazsan kazanamazsın. Ben tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum. Yaşadığım çok şey var. Benim için en kolay denilen Kardemir Karabükspor maçı en zor maçımız. Bu maçı geçmemiz gerekir. Bunun için de herkese çok büyük görev düşüyor” diye konuştu.