Türk Polis Teşkilatı 176 yaşında

Türk Polis Teşkilatı 176 yaşında

Türk Polis Teşkilatı 176 yaşında

 

 

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176’ncı yıldönümü dolayısıyla Tirebolu Kaymakamlığında ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde etkinlikler yapıldı.

 

Tirebolu Kaymakamı Cevat Gün, Polis Haftası ve 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176’ncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin ve beraberindeki emniyet mensuplarını kabul etti. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen kabulde, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklerle ilgili Kaymakam Gün’e bilgi verdi.

 

İlçe Emniyet Müdürü Şahin, Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken; kolluk görevlilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gün, vatandaşların huzur ve güvenliğinin temini için görevlerini ifa ederken, bu uğurda canlarını vermiş emniyet teşkilatı mensuplarını bir kez daha rahmetle andığını kaydederek, görevi başında olan bütün emniyet personellerine başarılar diledi.

 

Polis Haftası dolayısıyla Kaymakamlıktaki kabulün ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne iadeyi ziyarette bulunan Tirebolu Kaymakamı Gün, burada tüm teşkilatın 176’ncı kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutlarken; polislerin kestiği 176’ncı yıl pastasından da tadarak, tüm kolluk kuvvetleri için verdiği kısa mesajında, “Takdir, taltif ve alkış beklemeden en zor ve en riskli görevleri mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca, şikayet etmeden, bihakkın ifa eden kolluk görevlilerimize teşekkür ediyor ve bu vesileyle Emniyet Teşkliatı’mızın 176’ncı kuruluş yıldönümünü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.