SP’li Bektaş’tan sefer sayısı çıkışı “Bu ilin milletvekilli yok mu?”

SP’li Bektaş’tan sefer sayısı çıkışı “Bu ilin milletvekilli yok mu?”

SP’li Bektaş’tan sefer sayısı çıkışı “Bu ilin milletvekilli yok mu?”

 

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, “Halkımız haklı olarak, milyonlarca lira harcanılarak yapılan bir havalimanında sefer sayılarının artırılmayarak perişan duruma düşürülmesine isyan ediyor ama bu ilin AKP’li siyasi yöneticileri ve milletvekilleri sadece seyrediyor” dedi.

 

Bektaş, yaptığı açıklamada, Ordu-Giresun havalimanında eksiltilen uçak seferlerine tepki gösterdi.

 

Ordu-Giresun havalimanının yolcu sayısı bakımından en yüksek kapasiteli limanlardan biri olduğuna dikkat çeken Abdulkadir Bektaş, “Bu kadar yüksek kapasiteli bir havalimanındaki sefer sayılarının azaltılması akıl alır gibi değil. Seferlerin bir başka havalimanına kaydırılması daha da vahim. Yolcu var ama başka havalimanı istifade etsin. Bu ilin milletvekilleri yok mu? Niçin bu konu ile alakalı bir girişimde bulunmuyorlar? Bu ilin bürokratı yok mu? Sefer sayıları başka limanlara kaydırılıyor” diye sordu.

 

Bektaş, açıklamasında şunlara yer verdi:

 

“Daha doğrusu bu ilin sahibi yok mu? Yüzde 60 oy potansiyeliniz olan bir ilin AKP’li siyasi yöneticileri ve vekilleri olarak, sadece kendi şahsi ve partisel çıkarlarınız olduğunda çok çalıştığınız için size oy veren ve güvenen seçmeninizden özür dileyin.

 

Çünkü size oy veren seçmeniniz sizden umudunu kesti. 19 yıldır bin bir umutla oy veren bu insanlar artık sadece seçim zamanında hatırlanılmasından bıktı usandı.19 yıldır çevre illerdeki baş döndürücü yatırımları, projeleri, gelişmeleri takip etmekten başı döndü, yoruldu.

Haklı olarak, milyonlarca lira harcanılarak yapılan bir havalimanında sefer sayılarının artırılmayarak perişan duruma düşürülmesine isyan ediyor ama bu ilin AKP’li siyasi yöneticileri, milletvekilleri sadece seyrediyor.”