“Askıda Gıda Kampanyası”na büyük destek

“Askıda Gıda Kampanyası”na büyük destek

“Askıda Gıda Kampanyası”na büyük destek

 

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedeler için Giresun Valiliği öncülüğünde uygulamaya konulan “Askıda Gıda” kampanyasına vatandaşların büyük desteği olurken desteklerin aralıksız sürdüğü bildirildi.

 

Valilikten yapılan açıklamada, “Askıda Gıda” kampanyasında katılan 46 market ile imzalanan protokol kapsamında 15-22 Şubat tarihleri arasında 56 bin 582 lira değerinde ayni yardım toplandığı belirtilerek, toplanan yardımların depremzedelere ulaştırılması için araçlarla yola çıktığı kaydedildi.

 

Vali Enver Ünlü de, kampanyaya ilgi gösteren hayırseverler başta olmak üzere esnaflara, aralıksız çalışan personele ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

ASKIDA GIDA KAMPANYASI

 

Bu arada valilikten “Askıda Gıda” kampanyasıyla ilgili şu bilgiler verildi:

 

“Askıda Gıda kampanyasında imzalanan protokol altı ay süreyle geçerli olmakla birlikte; olağanüstü halde ve seferde, tabii afetlerde ve yangınlarda uğranılacak felaketi gidermek, dayanışma duygusunu geliştirmek, deprem bölgesindeki acil ihtiyaçları kısmen de olsa gidermek maksadıyla kurumlar arasında karşılıklı yardım ve iş birliğinin sağlanmasını amaçlamaktadır.

 

Kampanya kapsamında “Askıda Gıda Depremzede Kardeşlerine Destek Ol” afişini gördüğünüz marketlerden valiliğimize teslim edilmek üzere afişteki ürünlerden istediğiniz kadar satın alarak marketlerde (emanete) bırakabilirsiniz. Valiliğimiz ile anlaşması olan marketlerden satın aldığınız ürünler görevlilerimizce marketlerden teslim alınarak depremzede kardeşlerimize ulaştırılacaktır.”