Keleş: 3 puanı hakettiğimizi düşünüyorum

Keleş: 3 puanı hakettiğimizi düşünüyorum

Keleş: 3 puanı hakettiğimizi düşünüyorum

 

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Son anlarda rakibin uzun toplarına karşı biraz baskı yememize rağmen kazanmasını bildik” dedi.

 

Keleş, maça iyi başladıklarını ancak duran toptan gol yediklerini belirterek, “Duran top bizim hastalığımız. Bunu çözemedik, bizi sıkıntıya soktu. İlk devrenin bitişi ve ikinci yarının başında attığımız gollerle 2-1 öne geçtik. Son anlarda rakibin uzun toplarına karşı biraz baskı yememize rağmen kazanmasını bildik. Oyuncularımın performansından memnunum. Böyle bir deplasmandan üç puan ile dönmek çok iyi. Önümüzde Antep maçı var. Bizim için çok önem arz ediyor. Onu da kazanırsak hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz” diye konuştu.

 

Deplasmanda nasıl oynamaları gerekiyorsa o şekilde oynadıklarını ifade eden Keleş, şunları kaydetti:

 

“İlk yarı sahamızda biraz açık verdik. İkinci yarı daha doğru oynadık. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. İkili mücadeleler, istatistikler bizden yana olabilir. Bugün en önemli şey sakin kalabilmekti. Rakibimiz çok stresli maça çıkıyordu. Biz biraz daha sakin kaldık. Çoğu bölümünde iyi oynadık. Üç puanı hak ettiğimizi düşünüyorum.”