Hayrullah ve Sergio’da 3 puan sevinci

Hayrullah ve Sergio’da 3 puan sevinci

Hayrullah ve Sergio’da 3 puan sevinci

 

Çaykur Rizespor’u 2-1 yenen Giresunspor’da alınan 3 puanın sevinci yaşanırken Hayrullah ile Sergio da alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

 

Zeki Yavru’nun yokluğunda sağ kanatta görev yapmaya başlayan Hayrullah Bilazer, maçın ardından yaptığı açıklamada, takımda çok iyi bir arkadaşlığın olduğuna vurgu yaptı.

 

Hayrullah, “Öncelikle tüm takım arkadaşlarımın ayağına yüreğine sağlık. Çok zor bir deplasman olacağını biliyorduk. İki takımın da puanlara çok ihtiyacı vardı. Galip gelen olduğumuz için çok mutluyuz. En büyük avantajımız takım olmamız. Çok iyi arkadaşlığımız var. Birbirimize saha içerisinde yardımcı oluyoruz. İyi oyunlar oynuyor ancak skora yansıtamıyorduk. Göztepe’den sonra Rize’yi de yenerek çok önemli iki maç kazandık. Önümüzdeki maçları da alıp en kısa sürede altlardan kurtulmak istiyoruz” dedi.

 

Yeşil beyazlı ekipteki başarılı performansını sürdüren Sergio da, “Çaykur Rizespor deplasmanında altı puanlık maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Rizespor rakiplerimizden biriydi. Bizim biraz daha böyle devam etmemiz lazım ki daha rahat bir pozisyonda olabilelim, daha rahat nefes alabilelim. Daha oynanacak çok maçımız var. Şimdi sırada bir Gaziantep maçı var. Böyle devam etmemiz gerekiyor” açıklamasını yaptı.