TÜBİTAK Bilim Fuarı Kovanpınar’da açıldı

TÜBİTAK Bilim Fuarı Kovanpınar’da açıldı

TÜBİTAK Bilim Fuarı Kovanpınar’da açıldı

 

Tirebolu Kovanpınar Köyü Ortaokulu’nda TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

 

Yoğun bir katılımla gerçekleşen bilim fuarında büyük bir coşku yaşanırken; Kovanpınarlı öğrenciler, öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladıkları projelerin tek tek sunumunu yaptılar.

Tirebolu’da sadece Kovanpınar Ortaokulu’nda düzenlenen bilim fuarına; İlçe Kaymakamı Cevat Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, il milli eğitim müdürlüğü müfettişleri, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel, Giresunspor kulübü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

19 projenin gösterime sunulduğu fuarın açılışını İlçe Kaymakamı Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz ve Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Demirel birlikte gerçekleştirdiler. Öğrencilerin sunumlarını yapmasından sonra sergiyi gezen katılımcılar, yapılan çalışmaları beğeniyle izlediler.

 

İlçe Kaymakamı Gün, Kovanpınar Köyünde ortaokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu projelerin çok güzel olduğunu belirterek, okul yöneticileriyle öğretmenleri ve öğrencileri tebrik edip, öğrencilere başarılar diledi.

 

Okul müdürü Mustafa Kayaş, pandemi koşullarına rağmen öğrencilerin rehber öğretmenler nezaretinde hazırladıkları projelerin gerçekten çok güzel olduğunu belirterek, bu fuarın ilçede sadece kendi okullarında düzenlenmiş olmasının, kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi ve projeleri hazırlayan öğretmenlerle öğrencilerine teşekkür ettiğini kaydetti.