Sema Ünlü’den şehit ailelerine ziyaret

Sema Ünlü’den şehit ailelerine ziyaret

Sema Ünlü’den şehit ailelerine ziyaret

 

 

Giresun Valisi Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü ve beraberindekiler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle şehit ailelerini ziyaret etti.

 

Sema Ünlü, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım’ın eşi Sıdıka Yıldırım, Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu’nun eşi Nurten Sinanoğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Özgür Özer’in eşi Elif Özgür ve yetkililer ile birlikte şehit ailelerine kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

 

İlk olarak Şehit Polis Memuru Muzaffer Can’ın ailesini ziyaret ederek şehidi eşi Ayşe Can ile sohbet eden Ünlü, Can’ın gününü kutlayarak çiçek hediye etti.

 

Sema Ünlüi ve beraberindekiler, ziyaretleri kapsamında Şehit Polis Memuru Murat Mimiroğlu’nun ailesini evinde ziyaret ederek annesi Fatma Mimiroğlu ile sohbet etti. Ünlü, şehidin annesinin gününü kutlayarak çiçek verdi.

 

Son olarak Şehit Polis Memuru Mustafa Öz’ün ailesini evinde ziyaret ederek şehidin eşi Emine Öz ile sohbet eden Ünlü, Öz’ün gününü kutlayarak çiçek hediye etti.

 

Her fırsatta şehit aileleriyle bir araya gelen ve şehitlerin geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkarak, onlara devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösteren Sema Ünlü, ailelere sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunarak şehitlere Allah’tan rahmet diledi.