Önal: Evimizde fire vermek istemiyoruz

Önal: Evimizde fire vermek istemiyoruz

Önal: Evimizde fire vermek istemiyoruz

 

GZT Giresunspor’un basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, “Bu ligde kolay maç yok. Her maç zor. Şimdi önümüzde Yeni Malatyaspor maçı var. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Evimizde fire vermek istemiyoruz” dedi.

 

Önal, yaptığı açıklamada, 20 Kasım Cumartesi günü oynayacakları Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

 

“MAĞLUBİYETLERİ TELAFİ EDECEĞİMİZ MAÇLAR VAR”

 

Ligde geride kalan 12 haftalık süreçte bir yandan fikstür zorluğu yaşadıklarını bir yandan da uyum sürecinin etkisiyle karşı karşıya kaldıklarına değinen Önal, “Sezona iyi başladığımızı söyleyemem ama 44 yıl sonra Süper Lige yükselmiş bir takımın oyun olarak sahada hiçbir takıma ezilmemesi bambaşka bir durum. Geride kalan süreçte şanssız mağlubiyetler aldık ancak telafi edeceğimiz maçlar önümüzde. Şuan milli aradayız. Bu arayı da fırsat bilerek, yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“YENİ MALATYASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”

 

Önal, sezonun ilk yarısında toplayacakları kadar puan toplamayı ve 13’üncü haftada karşılaşacakları Yeni Malatyaspor’u yenmeyi hedeflediklerini dile getirerek, şunları söyledi:

 

“Bu ligde kolay maç yok. Her maç zor. Şimdi önümüzde Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı var. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Evimizde fire vermek istemiyoruz. Toplayacağımız puanlarla hızlıca alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Bunu başaracak güce ve inanca sahibiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Giresunspor, Süper Lig’deki farkını ortaya koyacaktır. Biz takımımıza inanıyor ve güveniyoruz.”

 

TARAFTARLARA VE İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI

 

Önal, yeşil beyazlı taraftarlara da seslenerek, “Bizim taraftarımız bambaşka bir taraftar. Her fırsatta yanımızdalar. İç sahada bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Biz isteriz ki maçlarımızı tam kapasite oynayalım. İç saha avantajımızı da kullanarak, her maçı kazanmak istiyoruz. Bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz. Yeter ki taraftarlarımız tribünleri doldursun” dedi.

 

Şehrin iş insanlarına da çağrıda bulunan Önal, “Herkesin elini taşına altına koyması lazım. Bu takım hepimizin. Giresunspor, Giresun için çok kıymetli. Bu fırsat bir daha gelmeyebilir. Herkesi destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.