Giresunspor sahasında Hatay’a yenildi 0-1

Giresunspor sahasında Hatay’a yenildi 0-1

Giresunspor sahasında Hatay’a yenildi 0-1

 

İlk yarının son maçını evinde Hatayspor ile yapan Giresunspor, sayısız gol fırsatlarını değerlendiremediği maçta, son dakikalarda yediği tek golle sahadan puansız ayrıldı.

 

Süper Ligde ilk yarının son maçını kendi saha ve seyircisi önünde Hatayspor ile yapan GZT Giresunspor, çok sayıda gol pozisyonlarını değerlendiremediği mücadeleden son dakikalarda yediği tek golle 1-0 mağlup ayrılırken, taraftarlarını da üzdü.

 

Giresun Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanan maça mutlak galibiyet için çıkan Giresunspor, 18’inci dakikada Diabate ile yakaladığı yüzde yüzlük pozisyonu değerlendiremedi. 29 ve 43’üncü dakikalarda pozisyonlar bulan Hatay karşısında, 44 ve 45+3’de önemli fırsatlar yakalayan Yeşil-Beyazlılar, bu fırsatları da golle sonuçlandıramayınca, karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz kapandı.

 

İkinci yarısı yüksek tempoda başlayan mücadelede 70’inci dakikadaki Hatay atağında El Kaabi, kaleci Okan’ı geçemezken; 73’üncü dakikada Doukara, takım arkadaşı Suleymanov’dan aldığı pasta topu kaleciye teslim etti.

 

Karşılaşmanın 81’inci dakikasında ani gelişen bir Hatay kontratağında Diof’un kafa pasını iyi değerlendiren El Kaabi ile golü buldu ve bu oyuncu takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole karşılık vermek için bastıran Giresunspor, 90+1’de Doukara ile yakaladığı yüzde yüzlük pozisyonu da değerlendiremeyince, kaderine razı olmak zorunda kaldı ve sahadan puansız ayrıldı. Devre arasına 22 puanda giren Yeşil-Beyazlılar, klasmanda 13’üncü sırada kaldı