Giresun Barosu'ndan anlamlı etkinlik

Giresun Barosu'ndan anlamlı etkinlik

Giresun Barosu'ndan anlamlı etkinlik

 

Giresun Barosu Başkanlığı, Giresun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası yetiştirme yurdundaki küçükler ile Giresun Çocuk Evlerindeki çocukları ağırladı. Baro tarafından hep birlikte önce yemek sonra ise tatlı ikram edildi.

 

Ziyarete Giresun Barosu Başkanı Soner Karademir, Giresun Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Koordinatörü ve Baro Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Aydın, Komisyon Başkanı Elvan Şahin, Komisyon Yazmanı Özlem Vural, Komisyon Üyeleri Eren Naci Aksoy ve Asiye Zaim katıldı.

 

Giresun Barosu Yönetim Kurulundan etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, “Bazıları deprem mağdur olan Malatya ilimizdeki yetiştirme yurtlarından deprem sonrası Giresun’a gelmiş olan misafir çocuklarımız etkinlikten memnuniyetlerini dile getirirken; oldukça samimi ve mutlu bir ortamda gerçekleşen bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm meslektaşlarımıza; Çocuk Hakları Komisyonumuza, Giresun Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu ve Giresun Çocuk Evleri

öğretmenlerine ve bakıcı annelerine çok teşekkür eder; her zaman tüm çocuklarımızın  yanlarında olduğumuzu bir kez daha ilan ederiz” ifadelerine yer verildi.