NE­RE­DE EKSİKLİK VARSA ORADA OLA­CA­ĞIZ!

NE­RE­DE EKSİKLİK VARSA ORADA OLA­CA­ĞIZ!

NE­RE­DE EKSİKLİK VARSA ORADA OLA­CA­ĞIZ!
Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si (MHP) Gi­re­sun Mil­let­ve­ki­li adayı Er­tuğ­rul Gazi Konal seçim ge­zi­le­ri kap­sa­mın­da De­re­li İlçe­si­ni ve Mer­kez Aksu Ma­hal­le­si sa­kin­le­ri­ni zi­ya­ret etti.
Seçim ge­zi­le­ri kap­sa­mın­da ilk ola­rak De­re­li İlçe­si­ne giden ve va­tan­daş­lar­la bir araya gelen Konal, İlçede ya­şa­nan de­ği­şi­min gö­rül­dü­ğü­nü, Dev­le­tin tüm im­kân­la­rıy­la De­re­li İlçe­sin­de­ki va­tan­daş­la­rın mağ­du­ri­ye­ti­nin gi­de­ril­di­ği­ni ifade ede­rek; “Geç­ti­ği­miz se­ne­ler­de ya­şa­nan sel afe­ti­nin de İlçe­miz büyük zarar gör­müş­tür. Biz­ler­de ilk gün­den bu yana İlçe­miz için ya­pıl­mış ve ya­pı­la­cak olan pro­je­le­ri ya­kın­dan takip ettik. İlk sel anın­da or­ta­ya çıkan tab­lo­ya ba­kıl­dı­ğın­da İlçe­nin 5-10 sene es­ki­ye dönme im­kâ­nı yoktu. Ancak Dev­let gü­cü­nü, Mil­le­ti­ni ya­nın­da ol­du­ğu­nu gös­ter­di ve kısa bir süre içe­ri­sin­de ye­ni­den bir İlçe inşa etti” dedi.
Bu sü­reç­te İl Baş­kan­lı­ğı dö­ne­min­de il­çe­ye ya­pı­la­cak pro­je­le­ri ya­kın­dan takip et­tik­le­ri­ni ifade eden Konal “Özel­lik­le Ba­kan­la­rı­mız ile hiç ir­ti­ba­tı­mı­zı ko­par­ma­dık. Belde ve İlçe Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı­mız ile hem De­re­li’ye hem diğer İlçe ve Bel­de­le­re gelen ya­tı­rım­lar­da eli­mi­zi taşın al­tı­na koy­duk” dedi.
Seçim ge­zi­le­ri­ni Aksu Ma­hal­le­sin­de sür­dü­ren ve Salı Pa­za­rı­nı, Et­ba­şoğ­lu’nu, Ko­nak­ya­nı­nı, Cümle Ka­pı­yı ve Cami Ma­hal­le­si­ni zi­ya­ret ede­rek va­tan­daş­lar­la bu­lu­şan Konal “Aksu Ma­hal­le­sin­de­ki de­ği­şi­mi, hiz­met­le­ri gö­rü­yo­ruz. 2019 yılı Ma­hal­li ida­re­ler se­çim­le­rin­de Ma­hal­le hal­kı­mı­za söz ver­dik. Bugün ba­kı­yo­ruz ki Aksu Ma­hal­le­miz­de de­ği­şim ge­li­şim ma­hal­le­mi­ze ayrı bir değer kat­mış­tır” dedi.
İl Baş­kan­lı­ğı dö­ne­min­de her zaman ya­pı­cı, takip edici bir hiz­met an­la­yı­şı ile görev yap­tı­ğı­nı, artık daha iyi hiz­met­ler yap­mak için Mil­let­ve­kil­li­ği gö­re­vi­ne talip ol­du­ğu­nu ifa­den eden Konal “ Hep bir­lik­te el ele bu şehri yö­ne­tecek, bu şeh­rin ge­liş­me­si için mü­ca­de­le ede­ce­ğiz” dedi.