TİRE­BO­LU’DA 23 NİSAN COŞ­KU­SU!

TİRE­BO­LU’DA 23 NİSAN COŞ­KU­SU!

TİRE­BO­LU’DA 23 NİSAN COŞ­KU­SU!

23 Nisan Ulu­sal Ege­men­lik ve Çocuk Bay­ra­mı do­la­yı­sıy­la Ti­re­bo­lu’da Sa­kar­ya İlko­ku­lu ta­ra­fın­dan ha­zır­la­nan prog­ram, 15 Tem­muz De­mok­ra­si Mey­da­nı’nda coş­kuy­la icra edil­di

23 Nisan Ulu­sal Ege­men­lik ve Çocuk Bay­ra­mı’nın 103’ncü yıl­dö­nü­mü, her yerde ol­du­ğu gibi, Ti­re­bo­lu’da da büyük bir coş­kuy­la kut­lan­dı. Bay­ram do­la­yı­sıy­la il­çe­miz Sa­kar­ya İlko­ku­lu ta­ra­fın­dan ha­zır­la­nan prog­ram, 23 Nisan Pazar günü Ti­re­bo­lu 15 Tem­muz De­mok­ra­si Mey­da­nı’nda icra edi­lir­ken; diğer okul­lar da kendi bün­ye­le­rin­de kut­la­ma yap­tı­lar. Ti­re­bo­lu’da sabah saat 9.30’da mey­dan­da­ki Ata­türk Anıtı’na çe­lenk su­nu­muy­la baş­la­yan kut­la­ma prog­ra­mın­da Sa­kar­ya İlko­ku­lu öğ­ren­ci­le­ri­nin ha­zır­la­dı­ğı gös­te­ri­ler su­nu­lur­ken, şi­ir­ler okun­du ve bay­ram­la il­gi­li ko­nuş­ma­lar ya­pıl­dı. Kay­ma­kam Dr. Mu­ham­med Lütfi Kotan ile İlçe Pro­to­ko­lü ve daire amir­le­ri­nin de ka­tıl­dı­ğı kut­la­ma­lar, yak­la­şık bir saat sü­rer­ken; tam ba­ğım­sız­lı­ğı­mı­zın 103’ncü yıl­dö­nü­mün­de öğ­ren­ci­ler ve mey­da­nı dol­du­ran­lar, büyük coşku ya­şa­dı­lar. Büyük Önder Mus­ta­fa Kemal Ata­türk ta­ra­fın­dan dünya ço­cuk­la­rı­na ar­ma­ğan edi­len 23 Nisan Ulu­sal Ege­men­lik ve Çocuk Bay­ra­mı’nı kut­la­ma­nın coş­ku­su­nu ya­şa­yan öğ­ren­ci­ler ve va­tan­daş­lar, Türk mil­le­ti­nin ira­de­si­nin tes­lim edil­di­ği bu gurur gü­nün­de ay-yıl­dız­lı bay­ra­ğı­mı­zın göl­ge­sin­de ol­ma­nın onu­ru­nu bir kez daha ka­nıt­la­dı­lar.
İlçe­miz Sa­kar­ya İlko­ku­lu öğ­ren­ci­le­ri ta­ra­fın­dan mey­dan­da ya­pı­lan gös­te­ri­ler ve oku­nan şi­ir­ler, iz­le­yi­ci­le­ri çok mutlu eder­ken; tö­re­nin ar­dın­dan Kay­ma­kam Kotan ve pro­to­kol üye­le­ri, minik öğ­ren­ci­le­ri teb­rik ede­rek, on­la­rın bay­ram­la­rı­nı kut­la­dı­lar. Bu arada, iki bay­ra­mı bir­lik­te kut­la­ma­nın he­ye­ca­nı­nı ya­şa­yan öğ­ren­ci­ler ve va­tan­daş­lar, bize bu büyük coş­ku­yu ya­şa­tan başta Ulu Ön­de­ri­miz ATA­TÜRK olmak üzere diğer kah­ra­man­la­rı­mı­zı bir kez rah­met ve min­net­le an­mak­tan onur duy­duk­la­rı­nı dile ge­tir­di­ler.