Ere­ner ilçe ge­zi­le­rin­de

Ere­ner ilçe ge­zi­le­rin­de

Ere­ner ilçe ge­zi­le­rin­de

Ada­let ve Kal­kın­ma Par­ti­si Gi­re­sun Mil­let­ve­ki­li Adayı Tolga Ere­ner, seçim ça­lış­ma­la­rı­nı ara­lık­sız sür­dü­rü­yor.

Gi­re­sun’un tüm il­çe­le­ri gezen, çal­ma­dık kapı, sık­ma­dık el bı­rak­ma­yan Ere­ner, halk­la ku­cak­laş­tı­ğı her bu­luş­ma­sın­da, mü­te­va­zi­li­ği ve yar­dım­se­ver­li­ği ile örnek bir si­ya­set­çi pro­fi­li çi­zi­yor. Git­ti­ği her yerde hal­kın sevgi gös­te­ri­le­riy­le kar­şı­la­nan Ere­ner, va­tan­daş­la­rın şah­sı­na gös­ter­di­ği yoğun il­gi­ye ve des­te­ğe de te­şek­kür edi­yor.
Hal­kın şah­sı­na gös­ter­di­ği te­vec­cü­hün üze­rin­de­ki so­rum­lu­lu­ğu daha da art­tır­dı­ğı bi­lin­ciy­le ha­re­ket eden Ere­ner, Cum­hur­baş­ka­nı ve Ada­let ve Kal­kın­ma Par­ti­si Genel Baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan ta­ra­fın­dan açık­la­nan ‘Tür­ki­ye Yüz­yı­lı’ viz­yo­nuy­la, 14 Mayıs se­çim­le­rin­den sonra mil­let­ve­ki­li ola­rak Tür­ki­ye Büyük Mil­let Mec­li­si’nde önem­li işler ya­pa­ca­ğı­nın sin­yal­le­ri­ni ve­ri­yor.
Gö­re­le’de be­le­di­ye baş­kan­lı­ğı dö­ne­min­de yap­tı­ğı ba­şa­rı­lı ça­lış­ma­la­rıy­la bi­li­nen ve va­tan­daş­lar ta­ra­fın­dan se­vi­len Ere­ner’in, genel mer­kez ile olan çok iyi iliş­ki­le­ri­nin de Gi­re­sun’a hiz­met nok­ta­sın­da çok önem­li ol­du­ğu­na dik­kat çe­ki­li­yor.