TİREBOLU ERİM YAMAN İÇİN AYAKLANDI

TİREBOLU ERİM YAMAN İÇİN AYAKLANDI

TİREBOLU ERİM YAMAN İÇİN AYAKLANDI


Tirebolu Ziraat Odası ve Giresun Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Erim Yaman, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Tirebolu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Yaman’ın toplantısına yoğun katılım oldu. 
Yaman, dün yaptığı açıklamanın ardından Tirebolu Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı. 


İlçenin köy ve mahalle muhtarları, Şoförler Odası, Esnaf Odaları, Adalet ve Kalkınma Partisi Tirebolu İlçe yöneticileri ile birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile vatandaşların katıldığı toplantıda konuşan Yaman, “Tabandan gelen talep doğrultusunda 31 Mart Yerel Seçimleri için Ak Parti’den aday aylığımı açıklıyorum. İlçemize hayırlı olsun. İnşallah Allah da muvaffak eder” dedi. 
Yaman, eğer aday gösterilip seçimleri kazanması halinde tüm Tirebolu’nun belediye başkanı olacağını ifade ederek, şöyle konuştu: 
“Tirebolu’yu daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışacağız. Allah bizlere uzun ömürler versin, hizmetlerimizi daim kılsın. Sizlere Tirebolu halkına layık olmaya çalışacağız. Biz bir aileyiz. Desteklerinizi inşallah aday olduğumuzda da bekliyorum. Velev ki bir başka arkadaşımız aday gösterildi. Biz o arkadaşımızın yanında partimizin hizmetindeyiz. Uyum içerisinde kimseyi kötülemeden çalışacağız.  Tirebolu halkının yararına menfaati için mücadele edeceğiz.”


Yaman, yaptığı açıklamanın ardından başvuru dilekçesini İlçe Teşkilatına teslim etti.
Giresun İmam Hatip Lisesinden mezun olan Yaman, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev aldı. Fiskobirlik ilçe yönetim kurulu üyeliği, Tireboluspor Kulübü Başkanvekilliği de yapan Yaman, 15 yıl boyunca Aslancık köyü muhtarlığı yaptı. 3 dönem 11 yıldır da Tirebolu Ziraat Odası Başkanlığını yürüten Yaman, Giresun Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyordu.