TİREBOLULULAR BURHAN TAKIR’I İSTİYOR

TİREBOLULULAR BURHAN TAKIR’I İSTİYOR

TİREBOLULULAR BURHAN TAKIR’I İSTİYOR

Tirebolu’da 2004-2014 yılları arasında 10 yıl belediye başkanlığı yapan Burhan Takır’ı ilçe halkı yeniden başkan olarak görmek istiyor.

İlçe halkının Tirebolu Belediye Başkanlığı makamında tekrar görmek istediği eski başkanlardan Burhan Takır, aday adaylığını açıklayıp çalışmalara başladı.

Halkın isteklerine cevap vermek için aday adaylığını açıkladığını kaydeden Takır, “Tirebolu halkımız bize umut bağlamış. Onların umuduna cevap verme zamanı geldi. Artık zaman Tirebolu’ya sahip çıkma zamanıdır” dedi.

Bir dönem daha başkanlık yaparak projelerini hayata geçirmek istediğini belirten Takır, “İlçe halkıma kazandırdıklarım karşısında bana Allah razı olsun deniyorsa bu bana yeter. Burası benim memleketim. Gidecek başka yerim de yok. Bundan sonra da burada olacağım. Görüyorum ki Tirebolular bana umut bağlamış, beni istiyorlar. Yaptıklarımın yapacaklarımın teminatı olduğunu görmüşler. Ben de o insanların umutlarını boşa çıkarmamaya çalışacağım” ifadesinde bulundu.

Tirebolu’nun sıkıntılarını herkesin çok iyi bildiğini kaydeden Takır, “Tirebolu halkı bizleri yakından tanıyor. Hatamız mutlaka olmuştur, çünkü bizler de birer insanız. Ama şimdi hata yapma zamanı değil, Tirebolu’ya sahip çıkma zamanıdır” diye belirtti.

Takır, hiç zaman kaybetmeden çalışmalara başladığını ve ilçenin halkının taleplerini dinleyip çözümü için proje üreteceklerini de sözlerine ekledi.