“Tirebolu'yu güçlü ve örnek bir ilçe yapacağız ”

“Tirebolu'yu güçlü ve örnek bir ilçe yapacağız ”

“Tirebolu'yu güçlü ve örnek bir ilçe yapacağız ”

 

Tirebolu'da AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Erim Yaman, Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesinde ilçe halkına hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında, cumhuriyetin 100. yılında Türkiye yüzyılının şehirlerini inşa etmek için çalışacaklarını, Tirebolu'yu güçlü ve örnek bir ilçe yapmak için gayret göstereceklerini ve tüm hemşerilerinin desteğine talip olduklarını söyledi.

Yaman, konuşmasında şunları kaydetti:

"Değerli Tirebolu'lu hemşerilerim,

Sizleri, selamların en güzeli olan Allah'ın selamıyla selamlıyor, saygılarımı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Hepimizin malumu olduğu üzere, cumhuriyetimizin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine giden yolda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu ülkemizin yeni vizyonu ve hedefi olan Türkiye yüzyılının şehirlerini inşa edecek şehr-i eminleri seçmek üzere Mart 2024 de yapılacak olan yerel seçimlere doğru yol almaktayız.

Bu kutlu ve müstesna yolda Türkiye yüzyılının vizyon şehirlerinin inşası ve ihyası sürecinde hakk'a ve hukuka istisnasız riayet eden sonsuz bir inancın gereği olan uygulamalarla mücadele azmi ve kararlılığıyla özellikle de enerjisiyle modern ve çağdaş düşünce yapısıyla sabırlı ve fedakar davranarak gönül fetheden çözüm üreten bir anlayışla hareket eden bir kardeşinizim.

Bu duygu ve düşüncelerimin yanı sıra, her zaman daha güzel, daha gelişmiş günlerini düşlediğimiz Tirebolu'muz için bu yerel seçimin şimdiye dek yapılan tüm seçimlerden çok daha farklı ve çok daha anlamlı bir hale geldiğine inanmaktayım. Bende elimi taşın altına koyduğumu ifade ediyor, bununla tarihi bir sorumluluk olduğuna inandığımı belirtmek istiyorum.

İlçemizin tüm dinamiklerinden gelen talep ve terkinlerle perçinlenmiş bir kararlılıkla gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine her kesimin inisiyatifleriyle şimdiye dek elde etmiş olduğum tüm bilgi ve birikimi, enerjimi ve zamanımı ilçeme adama gayesiyle çıkmış olduğum kutlu ve coşkulu yol olan AK Parti Tirebolu Belediye Başkan Aday Adaylığımın başladığını sizlerle paylaşmak istiyorum. Güçlü ve örnek Tirebolu inşa etmek yolunda tüm hemşerilerimizin çok kıymetli desteğine talibim.

İşleyecek olan süreçlerin ve akabinde yapılacak olan yerel seçimlerin, ilçemize, ilçemizin değerli insanlarına ve ülkemize hayırlar  getirmesini diliyor, her kesimi mutlu ve insanca, ayrıştırmadan yaşayabileceğimiz ,  düşlediğimiz bir Tirebolu’nun oluşması dileğiyle hepinize sevgilerimi ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi.