Yeni yönetim Hisarcıklıoğlu ile tanıştı

Yeni yönetim Hisarcıklıoğlu ile tanıştı

Yeni yönetim Hisarcıklıoğlu ile tanıştı

 

Giresun Ticaret Borsasının yeni yönetim kurulu ve meclis üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

 

Meclis Başkanı Ertaç Öztürk, Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, Meclis Başkan Yardımcısı Şükrü Semih Bakkal, Meclis Katip Üyesi Sezgin Kumaş, yönetim kurulu başkan yardımcıları   Hüseyin Takır, Ünal Şensoy, yönetim kurulu üyeleri Kemal Kümbetli, Osman Kaya, meclis üyeleri Selahattin Hurüz, Erol Karadere, Zeki Cebeci, Mustafa Kankaya ve Levent Ağca ile Genel Sekreter Eren Nizam'ın olduğu heyet TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu  ziyaret etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, “Yeni dönemde Giresun Ticaret Borsası'na yapacağımız ve kazandıracağımız hizmetler konusunda vizyoner bir yapı ile görev süremizi tamamlamayı planlıyoruz. Ayrıca Türk fındığında, kısa, orta ve uzun vadede yapılması gereken hususları dile getirdik ve bu konuda kendilerinden gereken desteği alacağımızı da başkanımızın ifadesiyle ziyaretimizi sonlandırdık. TOBB başkanımıza ve bizlere ilgi ve alakasını hiç bir zaman esirgemeyen TOBB personeline ve çok kıymetli başkanımızın yol arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Bölük, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin üye ve ülke nezdinde kazandığı itibarla birlikte oda ve borsalarda görev alma heyecanlarının daha da arttığını ifade ederek, şunları kaydetti:

 

“O yüzden de heyecanlı bir dönemimiz oldu. Sonuçta seçimi bitirdik. Bugün arkadaşlarımızla birlikte sayın başkanı ziyarete geldik. Onları tanıştırdık. Her ne kadar çekişmeli bir seçim de olsa artık seçim geçti ve 4 yıl birlikte iş yapma zamanı. Bundan sonra hep beraber çalışacağız. Daha ileriye Giresun Ticaret Borsası’nı taşımak ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni temsil etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Rifat başkanımız gereğini yapıyor, yapmaya da devam edecektir. Biz Rifat beyin her zaman yanındayız. Ona desteğimizi sürdüreceğiz. Çünkü işin ehli olanların işin başında olmasında fayda var diye düşünüyorum.”

 

Borsa başkanı Bölük ile beraberindekiler daha sonra Giresun milletvekillerini de ziyaret etti. Milletvekilleriyle fındığın sorunlarını konuştuklarını aktaran Bölük, şu ifadeleri kullandı:

 

“Türk fındığında yaşanan sorunlara çözüm bulma noktasında devletimizin TMO eliyle güzel çalışmalarını takdir ediyoruz. Ancak, sorunun özellikle Türk fındığının geleceği noktasında çıkmaza sürüklenmemesi için alınması gereken önlemleri istişare içerisinde bir an önce alması gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda milletvekillerimizin destekleriyle Türk Fındık Politikasını belirlemek üzere destek bekliyoruz.”