CHP’liler ekonominin nabzını tuttu

CHP’liler ekonominin nabzını tuttu

CHP’liler ekonominin nabzını tuttu

 

CHP’nin ekonomi kurmaylarından oluşan 12 kişilik milletvekili heyeti, Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki illerde yöre ekonomisinin röntgenini çekmek için yollara düştü.

 

Tirebolu’ya gelen CHP’nin Ekonomi Masası’nı oluşturan ekip, ilçede CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Fatma İyice ile görüştü. CHP İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen kısa görüşmede, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır ve Başkan Yardımcısı Temel Cırıt da hazır bulundu.

 

Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki illerin ekonomilerinin röntgenini çeken CHP Heyetinde; Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Grup Sözcüsü Faik Öztrak, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Gökhan Zeybek, Aykut Erdoğdu, Özgür Karabat ve Turan Aydoğdu, İzmir Milletvekili Bedri Serter, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Tekirdağ Milletvekili İlhami Aygün ve Giresun Milletvekili Necati Tığlı gibi isimlerin yanı sıra, Ekonomi Masası Sekreteri Rahmi Aşkın Türeli de bulundu.

 

CHP Ekonomi Heyeti, bölgedeki il ve ilçelerde bulunan sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek, yörenin sıkıntılarını masaya yatıracak.