Sorunlar görüşülüp yatırımlar planlandı

Sorunlar görüşülüp yatırımlar planlandı

Sorunlar görüşülüp yatırımlar planlandı

 

Tirebolu’da kurum ve kuruluşlarda görev yapan amirler ve müdürler, İlçe Kaymakamı Cevat Gün’ün nezaretinde bir araya gelerek, değerlendirme toplantısı yaptılar. Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Burhan Takır da katıldı.

 

İlçedeki kurum ve kuruluşlarda görev yapan amirlerle savcı ve hakimlerin de hazır bulunduğu toplantıda; kamu hizmetlerinin yürütülmesinde verimliliğin arttırılması, yatırımların izlenmesi ve yeni yapılacak yatırımların planlanması, hizmet sunumunda aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi, ilçede güvenlik ve asayiş hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi, 3’ncü etap kapsamındaki normalleşme ile birlikte normal mesai düzenine geçilmesi, Hıfzıssıhha Kurulu’nca alınan kararların uygulanması, kurum ve kuruluşlarda pandemi ve hijyen kurallarına harfiyen riayet edilmesi ve gündeme ait diğer konular görüşüldü.

 

Toplantının son bölümünde kurum ve kuruluş amirleri ve diğer yetkililer, Kaymakam Gün’e, kurumları ve genel konularla ilgili bilgiler aktardılar.