İnce, başkanlarla Tirebolu’da buluştu

İnce, başkanlarla Tirebolu’da buluştu

İnce, başkanlarla Tirebolu’da buluştu

 

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde geride bıraktığımız hafta sonu özellikle Rize ve Artvin yöresinde meydana gelen şiddetli yağışlarda can ve mal kaybı yaşanan bölge halkına geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kara yolu ile yaptığı dönüşte Tirebolu’yu da ziyaret etti.

 

Genel Başkan Yardımcısı Gaye Usluer, Karadeniz Bölge Sorumlusu Ayça Özsoy Sarıkamışlı ve genel sekreter yardımcısı Mert Ünlü ile birlikte Rize ve Artvin’deki afetzedeleri ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Tirebolu’da, bazı il ve ilçelerin kurucu başkanlarıyla bir araya geldi.

 

Artvin İl Başkanı Fehmi Mutlu, Ordu İl Başkanı Mahir Akdere ve Giresun İl Başkanı Vehbi Güven ile Giresun Merkez, Espiye, Yağlıdere, Dereli ve Tirebolu İlçe Başkanı Yıldıray Kara’nın hazır olduğu Tirebolu buluşmasında kurmaylarıyla birlikte esnafları dolaşan Genel Başkan İnce, esnafların sıkıntılarını ve taleplerini dinlerken; iktidara geldiklerinde esnafların ekonomik yönden sıkıntı çekmeyeceklerini dile getirdi.

 

Geceyi Tirebolu’da geçiren ve Memleket Partisi Tirebolu İlçe Teşkilatı ile konakladığı otelde uzun süre sohbet eden İnce, Türkiye genelinde hemen hemen tüm yerleşim birimlerinde örgütlendiklerini ifade ederek, “Ömrünü dolduran bir hükümetimiz var. Ekonomik yönden büyük sıkıntıya giren ve bugünkü hükümetten bıkan vatandaşlarımız artık gerçeği görmeli ve kendilerine yakışan bir iktidar bulmalıdırlar. Biz, memleket sevdasıyla çıktığımız bu kutlu yolda emin adımlarla yürüyüp en kısa zamanda halkımızın ilacı olacağız. Memleketini seven tüm yurttaşlarımızı partimiz çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz