"14 Mayıs 2. bay­ra­mı­mız ola­cak”

"14 Mayıs 2. bay­ra­mı­mız ola­cak”

"14 Mayıs 2. bay­ra­mı­mız ola­cak”
Ali Temür seçim ça­lış­ma­la­rı­na devam edi­yor
AK Parti Gi­re­sun Mil­let­ve­ki­li Adayı Ali Temür, ‘’Cum­hur­baş­ka­nı­mız ve Genel Baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan li­der­li­ğin­de 2 dönem Tür­ki­ye Büyük Mil­let Mec­li­si ça­tı­sı al­tın­da Gi­re­sun Mil­let­ve­ki­li ola­rak görev yap­mış biri ola­rak, Gi­re­sun’un ön­ce­lik­li sorun ve çözüm yol­la­rı­nı çok iyi bi­li­yo­rum. İnşal­lah 14 Mayıs’ta ya­pı­la­cak olan 28. Dönem Mil­let­ve­ki­li Se­çi­mi’nde ye­ni­den AK Parti Gi­re­sun Mil­let­ve­ki­li ola­rak Gi­re­sun ve Gi­re­sun hal­kı­na hiz­met etme şe­re­fi­ne va­ra­ca­ğız” dedi. Mil­let­ve­ki­li Adayı Ali Temür, seçim ça­lış­ma­la­rı­nı ara­lık­sız ola­rak sür­dü­rü­yor. Pi­ra­ziz’den Ey­ne­sil’e, Ça­mo­luk’tan Şe­bin­ka­ra­hi­sar’a Gi­re­sun hal­kı­nın ya­ki­nen ta­nı­dı­ğı Temür, esnaf ve halk­la bir araya ge­li­yor. Ra­ma­zan Bay­ra­mın­da Gi­re­sun mer­kez, Keşap, Es­pi­ye, Aluc­ra ve Yağ­lı­de­re il­çe­le­rin­de­ki bay­ram­laş­ma prog­ram­la­rı­na ka­tı­lan Temür, teş­ki­lat men­sup­la­rı ve hal­kın bay­ra­mı­nı kut­la­dı.

Mil­let­ve­ki­li adayı Temür, “İkinci bay­ra­mı­mız ola­cak olan 14 Mayıs için teş­ki­lat­la­rı­mız hazır. Bir­lik, be­ra­ber­lik içe­ri­sin­de ça­lı­şı­yo­ruz. Bu seçim Yüz­yı­lın se­çi­mi. Çok önem­li. Zi­ya­ret­le­ri­miz es­na­sın­da gö­rü­yo­ruz ki, bun­dan ön­ce­ki se­çim­ler­de de ol­du­ğu gibi seç­me­ni­mi­zin AK Parti’ye, Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’a büyük bir te­vec­cü­hü var. İnşal­lah Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zı 1’inci turda seç­tik­ten sonra mil­let­ve­ki­lin­de de ço­ğun­luk­la mec­li­se gi­re­ce­ğiz” dedi.
ÇO­CUK­LA­RIN BAY­RAM COŞ­KU­SU­NA ORTAK OLDU
Mil­let­ve­ki­li Adayı Ali Temür, 23 Nisan Ulu­sal Ege­men­lik Bay­ra­mı’nda ise Yağ­lı­de­re­li ço­cuk­la­rın bay­ram coş­ku­su­na ortak oldu. Temür, “23 Nisan Ulu­sal Ege­men­lik ve Çocuk Bay­ra­mı ve­si­le­siy­le Yağ­lı­de­re­li ço­cuk­la­rı­mı­zın da bu özel gü­nün­de bay­ram­la­rı­nı kut­la­dık. Ev­lat­la­rı­mı­zın ne­şe­le­ri ve yüz­le­rin­de­ki ko­ca­man gü­lüş­ler bize çifte bay­ram mut­lu­lu­ğu ya­şat­tı. Daha sonra İlçe Dev­let Has­ta­ne­si'nde te­da­vi gören has­ta­la­rı­mı­zı zi­ya­ret ettik. Bay­ram­la­rı­nı kut­la­ya­rak geç­miş olsun di­lek­le­ri­mi­zi ilet­tik. Yağ­lı­de­re­li hem­şeh­ri­le­ri­mi­ze gös­ter­miş ol­duk­la­rı te­vec­cüh ve mu­hab­bet­ten do­la­yı te­şek­kür edi­yo­rum” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.