“Güzel bir sezon olacak”

“Güzel bir sezon olacak”

“Güzel bir sezon olacak”

 

Giresunspor Genel Sekreteri İbrahim İnaç, “Giresunspor artık milli takıma oyuncu gönderebilecek bir seviyeye gelmek istiyor. Bunu da yaptığı transferlerle gösteriyor. İnşallah güzel bir sezon olacak” dedi.

 

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor’un genel sekreteri İbrahim İnaç, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının büyük bir titizlikle devam ettiğini söyledi.

 

İnaç, yeni sezona Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sıkı hazırlandıklarını belirterek, “Kampta her şey yolunda. Takımımız çalışıyor. Yapacağımız hazırlık maçlarıyla da takımdaki taşlar yerine oturacaktır. Bazı transferler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Anlaşmaya vardığımız isimler uzun süredir takip ettiğimiz ve hocamızın istediği isimlerdi. Giresunspor artık Milli Takımlara oyuncu gönderebilecek bir seviyeye gelecek. Birkaç gün içerisinde aramıza yeni isimler de dahil olacak. Bu noktada başkanımız çok ciddi bir şekilde çalışıyor. Hem mali hesabı düşünüyor hem de iyi bir kadro yapmaya çalışıyor” dedi.

 

Loca ve kombinelere destek isteyen Genel Sekreter İnaç, “Hedefimiz belli, bu ligde var olmak. Tabi bunu hep birlikte yapmalıyız. Giresunspor’un şuan satışta loca ve kombineleri var. Buna herkesin ilgi göstermesini bekliyoruz. Herkesin desteğini bekliyoruz” ifadesinde bulundu.