MHP'de il başkanlığına sürpriz isim!

MHP'de il başkanlığına sürpriz isim!

MHP'de il başkanlığına sürpriz isim!

2023 Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Meşe, MHP Giresun İl Başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Giresun'da özel bir restoranda basın mensupları ile buluşan Milletvekili Adayı Meşe, hem siyasette hemde sivil toplum örgütlerinde her zaman ulvi bir görev üstlenen basın mensuplarına teşekkür etti.

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde hem şahsına hemde partisine eleştirisel de olsa destek veren basın camiasına teşekkür eden Meşe, "Seçim saddında verdiğimiz mücadeleyle her kesimin takdirini kazanan bir partinin mensubu olarak bu zamanki bana verilen bütün görevler nedeniyle büyük onur duyuyorum. Ben hiçbir makamı hayatım boyunca talep etmedim. Bu bana uygun görüldü. Ben çıktığım yollarda insanlar ne der diye düşünmeden her görevi layığıyla yerine getirmeye çalıştım. Hayatım boyunca riyadan hep uzak durdum. Siyasetin içinde bulunduğum zaman içinde hiç bir zaman ötekileştirmedim. Bu çaba bir Giresunlu çabasıdır. Giresun'un değerlerine sahip çıkılma çabasıdır" dedi.

Tek derdinin Giresun olduğunu ifade eden Meşe, bu çaba neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

FATİH MEŞE KİMDİR?

Fatih Meşe aslen Alucra'nın Demirözü (Eşgüne) köyündendir. Giresun’un Tirebolu ilçesinde ikamet etmektedir.

Samsun Fen Lisesi ardından da Ankara Üniversitesi Jeofizik Mühendisliğini kazandı. Aynı zamanda Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrenci olan Fatih Meşe, ailesine ait Meşeler İnşaat isimli firmanın yöneticisi olup, Tirebolu'da ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.

2009 yılında Tirebolu Belediye meclis üyeliği, 2014 yerel seçimlerinde ise MHP'den Tirebolu Belediye Başkan Adayı oldu.

Uzun yıllar amatör sporla uğraşmış ve 2,5 yıl Tireboluspor'un da başkanlık görevini yürütmüştür.

Son üç buçuk yıldır Giresun MHP İl Başkan yardımcılığı görevini yürüten Fatih Meşe, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Giresun’dan 2. sıra Milletvekili Adayı gösterildi.