MHP İl Başkanı ve Ekibi Espiye'de Seçim Çalışmalarına Start Verdi

MHP İl Başkanı ve Ekibi Espiye'de Seçim Çalışmalarına Start Verdi

MHP İl Başkanı ve Ekibi Espiye'de Seçim Çalışmalarına Start Verdi

MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mehmet Kurt, ilçe teşkilat yöneticileri ve Espiye belediye başkan adayı İbrahim Yanık ile birlikte seçim çalışmalarına start verdiler. Ekip, Espiye'deki esnafı ziyaret ederek çay ocaklarında oturup vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, esnaf ziyaretlerine katılarak destek verdi.

MHP ekibi, ziyaret kapsamında Mali Müşavir Yusuf Veziroğlu'nu da ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Espiye eski Belediye Başkanı İbrahim Önal'ın kalçasından geçirdiği ameliyat sonrasında evine gerçekleştirdikleri ziyarette, acil şifalar dileyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Başkanı Karaosmanoğlu, Espiye'deki seçim çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "31 Mart'ta yapılacak Mahalli Genel Seçimleri için Espiye ilçemizde start verdik. Saha çalışmalarımıza, sayın vekilimiz, il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe teşkilatımız ve belediye başkan adayımız ile birlikte başladık. Espiye halkının coşkusu ve sevgisiyle karşılaştık. Allah'ın izni ve Espiyelilerin teveccühüyle, 31 Mart akşamı İbrahim Yanık'ı belediye başkanı olarak göreceğimize inanıyoruz. Espiye halkına sıcak ilgileri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.