"Elimden Geleni Fazlasıyla Yapacağım"

"Elimden Geleni Fazlasıyla Yapacağım"

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci'nin Çağrısına Yanıt Verdi: "Elimden Geleni Fazlasıyla Yapacağım"

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci'nin, Sakaryaspor maçının ardından kale arkası tribünlerinde romatizma hastası bir taraftarın durumuna dikkat çekerek yaptığı çağrıya, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal'dan destek geldi. Konal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gücüm tek başıma ne kadar yeter bilmiyorum ama elimden geleni fazlasıyla yapacağımı beyan ediyorum" dedi.

Milletvekili Konal, çağrıyı yoğun meclis çalışmalarından dolayı geç öğrendiğini belirterek, "Bir siyasi olarak değil, Giresunspor maçlarında kale arkası tribünlerinde yediği ayazdan dolayı genç yaşta romatizma hastası olan bir taraftar, bir Giresun çocuğu olarak dinledim. Bir siyasi, bir milletvekili olarak üzüldüm, utandım. Yönetimler gelir geçer, kimin niyeti iyi, kimin hedefi kötülük biz bilemeyiz. Ama Mehmet abimin çağrısına kulak vermemek benim için ar olur. Gücüm tek başıma ne kadar yeter bilmiyorum ama elimden geleni fazlası ile yapacağımı beyan ediyorum. Her şeyden önce bir Giresun çocuğu olarak. Balıkçı Şeref abim, ayakkabı boyacısı Dursun var olsun" şeklinde konuştu.