Başkan Çetin, Almanya’dan Gelen Engelli Ekipmanlarını Dağıttı

Başkan Çetin, Almanya’dan Gelen Engelli Ekipmanlarını Dağıttı

Başkan Çetin, Almanya’dan Gelen Engelli Ekipmanlarını Dağıttı

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, "Hiçbir siyasi kaygı gütmeden; dua almak ve hoş bir seda bırakmak için yaptığımız sosyal belediyecilik çalışmalarımız hep devam edecek" dedi. Başkan Çetin, Almanya’daki Giresunlular tarafından gönderilen engelli ekipmanlarını ihtiyacı olanlara törenle dağıttı.

“Almanya’daki engellilere yardım dernekleri ile oluşturduğumuz irtibat ve iletişim sonunda bir tır ekipmanı insanımıza kazandırdık” diyen Çetin, törende yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Duroğlu Belediyesi öncülüğünde, Almanya'daki gönül dostlarımızın gayretleri ile bir tır engelli ekipmanını beldemizdeki ve Giresun'umuzun muhtelif yerlerindeki özel gereksinimli kardeşlerimize ulaştırdık."

Özel gereksinimli kardeşlerin yaşam kalitelerini artırmak, ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla, 25 akülü araç, 40 tekerlekli sandalye, 4 hasta yatağı, 10 yürüme aparatı, 15 tuvalet ihtiyaç sandalyesi, 50 çift koltuk değneği, 2 hasta kaldırma vinci, haricen özel gereksinimli kardeşlerin engel durumuna göre çeşitli cihaz ve ekipmanlar dağıtıldı. Başkan Çetin, "Hiçbir siyasi kaygı gütmeden; dua almak ve hoş bir seda bırakmak için yaptığımız sosyal belediyecilik çalışmalarımız hep devam edecek” sözleriyle duyarlılık vurgusu yaptı.

Törene, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Giresun Engelliler Derneği Başkanı Nihat Yayla, malzemelerin teminini sağlayan Almanya'daki dernek başkanı Dursun Karabel ile vatandaşlar da katıldı.